2012. február 28., kedd

Almás rózsa

Előre is elnézést, hogy nem nevezem meg pontosan az ötlet forrását, de jegyeztem fel anya pedig most nincs itt, hogy zaklathassam vele. Annyi azonban biztos, hogy az egyik indexes fórumon találta ezt az öltetett. Figyelem ez is egy "veszélyes" sütemény, mivel nagyon sokat,d e tényleg sokat meg lehet enni belőle olyan finom. Anya dél körül kezdett neki egy adag  leveles tésztából és estére semmi nem maradt belőle. :)
Egyszerű elkészíteni az almaszeleteket kicsit megpároljuk, csak annyira, hogy hajlékonyak legyenek. a kinyújtott leveles tésztát megszórjuk, fahéjas, citromhéjas cukorral csíkokra vágjuk, rápakoljuk az almát és feltekerjük, a tészta végét egy kis vízzel megkenjük, hogy odatapadjon.

Készülőben
Sütésre várva
Jó étvágyat! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése